Hur kan vi hjälpa dig?

Vi kan hjälpa dig på flera olika sätt och vis när det kommer till catering. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Fester

Planerar du att anordna en fest? Vill du kunna vara med och njuta av festen tillsammans med dina gäster utan att behöva spendera all tid i köket? Då behöver du bara ta kontakt med oss så ska vi förse dig med den catering du önskar och är i behov av. 

services_icon1

Bröllop

Är det i stället ett bröllop som du håller på att planera? Då är även detta något som vi kan hjälpa dig med. Vi kan sköta all servering av mat och dryck under bröllopet så att du kan vara med och ha det trevligt tillsammans med dina gäster.

services_icon1.png

Företagsevenemang

Vi erbjuder även catering när det kommer till olika typer av företagsevenemang. Oavsett vilken typ av företagsevenemang det gäller finns vi här för att leverera våra smakrika rätter.

services_icon1

Födelsedagskalas

Fyller du eller någon i din närhet snart år? Vill du ha hjälp med att anordna ett födelsedagskalas? Då är också detta något som vi mer än gärna hjälper dig med. När du anlitar oss kan du och dina gäster njuta av utsökt mat under firandet!