Catering Stockholm

Restaurang Rönnerdahls

Välkommen till oss på Restaurang Rönnerdahls! Vi erbjuder förstklassig catering till dig som bor i Stockholm med omnejd. Hos oss finner du en blandning av rätter från världens alla kök. Det bästa du kan tänka dig helt enkelt! För oss är det viktigt att det ska finnas något som passar alla, därför har våra duktiga kockar satsat på att ta fram en mångsidig meny!


Utöver mat som görs med kärlek och med råvaror som håller högsta kvalitet erbjuder vi även en smidig process när det kommer till allt från beställning till leverans. Är det så att du håller på att planera en tillställning? Tveka då inte på att höra av dig till oss så ska vi se till att du får den hjälp du behöver. I samband med detta bistår vi självklart med rådgivning kring hur mycket mat som behövs och vi ser även till att lyssna på era specifika önskemål kring allergier och preferenser. Hör av dig direkt, vi ser fram emot det!

Vi är ett prisvänligt alternativ

Vi på Restaurang Rönnerdahls kan inte bara förse dig med bästa möjliga service, utan vi kan också göra detta till några av de bästa priserna inom branschen. Vi kan dessutom anpassa vår catering utefter den budget du har. 

För oss är mat inte bara mat. Vi ser en måltid som en perfekt stund att dela tillsammans med allt från kollegor på jobbet, till gäster på bröllopet. En smakrik måltid för helt enkelt samman människor och skapar bestående minnen. Med tanke på hur stor betydelse mat har vill vi göra det så tillgängligt som möjligt. För oss är det därför en självklarhet att prislappen inte ska stoppa er från att njuta av riktigt god mat i samband med ett evenemang. Detta har gjort att vi satsar på att använda de bästa råvarorna, utan att våra rätter för den sakens skull ska behöva kosta skjortan. Med oss blir det helt enkelt både gott och prisvärt! Ta kontakt med oss redan idag för att veta mer om våra priser.

Catering middag Stockholm

Miljötänk i allt vi gör

Vi på Restaurang Rönnerdahls är även ett miljömedvetet företag som har som vision att vara klimatneutrala. Det ser vi till att vara genom att alltid använda oss av miljövänliga produkter. Vi gör dessutom alltid allt vi kan för att hålla våra utsläpp på så låga nivåer som möjligt.

Kom i kontakt med oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify