Catering för dig

Vi finns tillgängliga för alla typer av tillställningar när du vill slippa laga mat men ändå kunna bjuda på något gott. Planerar du en tillställning för ditt företag? Är det en högtid då du vill slå på stort och överraska all personal? Vi kan i så fall hjälpa till med catering för alla måltider under hela tillställningen och helt enligt dina riktlinjer.

Vi kan hjälpa dig med flera olika typer av tillställningar

Oavsett om du vill bjuda hela företaget på en riklig frukostbuffé, eller alla aktieinnehavare på varsin enkel frukost innan mötet, så erbjuder vi catering för att kunna tillfredsställa alla dina önskemål. Det gäller även om det rör sig om en lunch i mindre eller större format. Kanske vill du i stället slå till med en riktig dunderfest med en stor middag? Vill du ha en rätt? Två rätter? Tre eller fler? Är det någon speciell typ av mat du önskar? Oavsett vilket finns vi här för att förse dig med den catering du är i behov av. Tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag, vi ser fram emot att få höra från dig!

Enkelt eller speciellt

Vi har möjligheten att skräddarsy våra tjänster helt enligt dina direktiv. Du bestämmer därför vilken mat och dryck som du vill ha serverad. Kanske vill du också ha musik, serveringspersonal, partytält, möbler och underhållning? Oavsett vilket finns vi här för att ge dig den hjälp du behöver. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi erbjuda dig hjälp med flera olika typer av tillställningar. Tveka därför inte på att höra av dig till oss redan idag om det är så att du är i behov av vår hjälp.